Blogi

Digitaalinen stailaus - katso tunnettujen välittäjien esimerkit!

Atro Linnavirta

Upeat valokuvat ja myyntistailaaminen ovat yleistyneet viimeisten vuosien aikana kiinteistönvälittäjien keinona luoda raikas ensivaikutelma asunnosta. Ammattimaista valokuvausta käytetään kyselymme perusteella noin 60 %:ssa myyntiin tulevista kohteista. Asunnon stailausta taas tehdään harkitummin, asunnon sisustuksesta ja tilasta riippuen. Suomessa on tällä hetkellä muutamia toimijoita, jotka ovat ottaneet stailaamisen oman palvelutarjonnan ytimeen ja tämä on ollut yksi selkeä keino saada huomattava markkinaosuus erityisesti isoimmissa kaupungeissa.

Asuntojen stailaaminen oikeilla kalusteilla on kuitenkin melko työlästä. Se vaatii paljon kalusteita, niiden siirtely vie resursseja ja voi olla haastavaa saada logistiikka onnistumaan kalusteiden, valokuvaajan ja stailaajan kesken. Kustannus tyhjän asunnon stailaukseen on helposti useita satoja euroja, jopa lähemmäs tuhat euroa.

Digitaalinen stailaus on helpoin, nopein ja edullisin tapa stailata uusi myyntikohde.

Lisäksi se on ympäristöystävällisempi kuin perinteinen stailaus. Digitaalinen stailaus (virtuaalinen stailaus, virtuaalikalustus) on käytännössä valokuvien muokkaamista. Kuviin voidaan lisätä, poistaa tai korvata kalusteita, pintamateriaaleja, tekstiilejä, viherkasveja ja muita objekteja. Digitaalinen stailaus ratkaisee monia eri ongelmia. Tehokkaimmillaan se kuitenkin on tyhjien asuntojen sisustamisessa, vaikka kuviin on mahdollista tehdä isompiakin remontteja.

Esittelemme tässä muutamien välittäjien tilauksia, joista näkee selkeästi neljä eri tapaa tehdä digitaalinen stailaus. Samalla näet, paljonko kyseinen palvelu maksaa Visignin tekemänä (kaikki hinnat ALV 0%). Tilaamiseen tarvitset stailattavan valokuvan (tai valokuvat), asunnon pohjakuvan ja huonekorkeuden. Saat laadukkaan lopputuloksen nopeimmillaan jo seuraavana arkipäivänä, mutta varmasti kahden arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Voit tilata digitaalisen stailauksen vaikka heti täältä.

Tyhjän asunnon stailaus

Tyhjään asuntoon lisätään kalusteet.
Hinta: 99 € / valokuva, kolmen tai useamman kuvan tilaus 89 € / valokuva.


Tämän esimerkin tilasi: Andrei Koivumäki, perustaja, Neliöt Liikkuu LKV

andrei_before-after_small


Tämän esimerkin tilasi: Pipsa Saarinen, partner, Bo LKV Helsinki

Pipsa_before-after-2


Kalusteiden poisto ja stailaus

Poistetaan vanhat kalusteet kokonaan tai osittain ja luodaan uusi stailaus. Pintamateriaaleja ei vaihdeta. Hinta: 149 € / valokuva

 

Tämän esimerkin tilasi: Petri Vauramo, Vauramo LKV

petri_before-after_small


Virtuaalinen remontti ja stailaus - yksinkertainen

Vaihdetaan pintamateriaalit kokonaan tai osittain ja tehdään uusi stailaus.
Hinta: 159 € / valokuva

helppo remppa_small


Virtuaalinen remontti ja stailaus - monimutkainen

Vaihdetaan pintamateriaalit kokonaan tai osittain, poistetaan/lisätään seiniä tai kiintokalusteita ja tehdään uusi stailaus. Hinta: 179 € / valokuva.

vaikee remppa_small

Oma eksklusiivinen kalustekirjasto?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada oma eksklusiivinen virtuaalikalustekirjasto. Voit valita yksittäisistä kalusteista kokonaisuuden, joita käytämme vain sinun yrityksesi tilaamiin digitaalisiin stailauksiin. Näin varmistat juuri oikean ilmeen valokuviisi ja vahvistat samalla brändiäsi.

Living 2 small


Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää tästäkin palvelusta! 


Parhain terveisin,
Atro Linnavirta
taiteellinen johtaja
atro@visign.fi
050 919 2533

Topics: kiinteistönvälitys, myyntistailaus, valokuvaus, kiinteistönvälittäjä, stailaus, virtuaalikalustus

Related posts

Visign siirtynyt takaisin pohjoismaiseen omistukseen