Usein kysyttyä

CubiCasa ja Virtual Design yhdistivät voimansa, jotta kiinteistönvälittäjillä olisi vihdoinkin mahdollisuus saada kaikki asunnon tai muiden tilojen myyntiin ja vuokraukseen liittyvä visuaalinen materiaali yhdestä paikasta. Uuden kohteen saaminen julkiseksi nopeasti, tehokkaasti ja näyttäväksi vaatii paljon työtä, joten palveluiden keskittäminen tuo selkeitä etuja. Asiakkaamme ansaitsevat vain parasta ja haluamme auttaa heitä nousemaan paikkakuntansa tunnetuimmiksi toimijoiksi. 

Visignilta saat seuraavat palvelut:

  • Maailman parhaat pohjakuvat sinun brändillä ja tyylillä. Pohjakuvien keskimääräinen toimitusaika arkisin alle 2 tuntia! Suomenkieliseen asiakaspalveluun voit olla yhteydessä puhelimella, sähköpostilla tai chatilla.
  • Ammattimaista valokuvausta tarjolla kaikissa isoimmissa kaupungeissa yhteistyökumppanimme Zentuvon kautta. Perinteisten valokuvien lisäksi tarjoamme Matterport 3D-palvelua. 
  • Digitaalinen stailaus on helpoin, nopein ja edullisin tapa hoitaa myyntistailaus. Toimii hyvin sekä tyhjiin, että kalustettuihin asuntoihin.
  • Tilaesittely on täydellinen palvelupaketti toimi- ja liiketilojen myyntiin ja markkinointiin.
  • Uudiskohteiden visualisointiin saat meiltä valokuvan tarkat stillkuvat, animaatiot, Virtual Realityn sekä muut interaktiiviset esitykset.
Et tarvitse uusia tunnuksia! Käytät samaa palvelua, kuin mitä olet aikaisemminkin käyttänyt. Pääset eri palveluihin kätevästi klikkaamalla KIRJAUDU sivun oikealta ylhäältä.

Olemme rakentamassa uutta tilausjärjestelmää Visignin asiakkaille ja sitä ennen saat erilaiset palvelut seuraavasti:

Visign pohjakuvat, täältä

Virtual Design pohjakuvat, täältä

Digistailaukset, täältä

 

Meiltä saa käytännössä ihan mitä design asiakas vaan haluaa. Peruspohjakuvassa on valkoinen tausta ja asiakas voi valita seinän värin ja oman logon vasempaan alakulmaan. Jos kuitenkin haluaa erottautua, voimme räätälöidä pohjakuvan todella monella eri tavalla. Asiakas voi lisätä tai muuttaa seuraavia asioita: taustaväri, asunnon sisätilan väri, huonekalut, logon sijainti, tiedostoformaatti, kuvasuhde tai vesileima.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä uniikki pohjakuva.

Löydät tilauslomakkeen digistailauspalvelumme sivulta: www.visign.fi/digitaalinenstailausKyllä saat!

Voit tehdä tilauksen täältä. Valokuvausta saatavilla noin 40 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä.

Pohjakuvien hinnoittelu ei muutu! Sinulla on sama hinta pohjakuviin Visign:ssa kuin se oli CubiCasalla tai Virtual Designilla. Jos olet uusi asiakas, ota yhteyttä!

Valokuvauspalvelun hinnat alkaen 139€ (alv 0%).

Digitaalinen stailaus hinnat alkaen 49€ (alv 0%). 

Tilaesittelyn hinnat liike- ja toimitiloille alkaen 450€ (alv 0%).

Uudiskohteiden visualisointien hinnat alkaen 450€ (alv 0%).

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä ja kartoitamme kokonaistarpeesi.
Digitaalinen stailaus alkaen 49 € !