Usein kysyttyä

Visign on innovatiivinen palvelu rakennuttajille ja kiinteistönvälittäjille. Meiltä saa kaiken asunnon tai muiden tilojen myyntiin ja vuokraukseen tarvittavan visuaalisen aineiston saman katon alta. Olemme toimineet pohjakuva- ja visualisointibisneksessä toistakymmentä vuotta. Olimme ensimmäisten joukossa luomassa maaperää sille visuaalisuudelle, jota kiinteistöjen markkinoinnissa tänä päivänä näkee. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään, he ansaitsevat vain parasta!

Visignilta saat seuraavat palvelut:

  • Maailman parhaat pohjakuvat sinun brändillä ja tyylillä. Pohjakuvien keskimääräinen toimitusaika arkisin alle 2 tuntia! Suomenkieliseen asiakaspalveluun voit olla yhteydessä puhelimella, sähköpostilla tai chatilla.
  • Ammattimaista valokuvausta tarjolla kaikissa isoimmissa kaupungeissa. Perinteisten valokuvien lisäksi tarjoamme Matterport 3D-palvelua. 
  • Digitaalinen stailaus on helpoin, nopein ja edullisin tapa stailata kohde. Toimii hyvin sekä tyhjiin, kalustettuihin ja remontoitaviin asuntoihin. Lisäksi toimistoihin ja kaupallisiin tiloihin.
  • Tuotamme high end -laatuisia 3D-visualisointeja kaikenlaisiin tarpeisiin. Saat meiltä fotorealistiset still-kuvat, 360 VR-esitykset, animaatiot, sekä interaktiiviset asuntohakemistokonseptit varmasti ja kustannustehokkaasti.

Meiltä saa käytännössä ihan mitä designia asiakas vaan haluaa. Peruspohjakuvassa on valkoinen tausta ja asiakas voi valita seinän värin ja oman logon. Jos kuitenkin haluaa erottautua, voimme räätälöidä pohjakuvan todella monella eri tavalla. Asiakas voi lisätä tai muuttaa seuraavia asioita: taustaväri, asunnon sisätilan väri, huonekalut, logon sijainti, tiedostoformaatti, kuvasuhde tai vesileima.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä uniikki pohjakuva.

Pääset tilaamaan digistailauspalvelumme sivulta: www.visign.fi/digitaalinenstailausKyllä saat!

Valokuvausta saatavilla noin 40 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä.

Jos olet uusi asiakas, täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä:
https://www.visign.fi/asiakkaaksi

Valokuvauspalvelun hinnat alkaen 139€ (alv 0%).

Digitaalinen stailaus hinnat alkaen 49€ (alv 0%). 

Uudiskohteiden visualisoinnit - pyydä tarjous!
visualisoinnit@visign.fi

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Visign siirtynyt takaisin pohjoismaiseen omistukseen