Blogi

DigistailausApp - tulevaisuus on täällä!

Atro Linnavirta

Visign on edelläkävijä. Toimme digistailauksen Suomen kiinteistönvälitysmarkkinoille joitain vuosia sitten. Markkinoilla oli syntynyt tarve ja me vastasimme siihen. Kilpailijamme seurasivat perässä. Paljon on tapahtunut sen jälkeen. Tänään Digitaalinen stailaus -palvelu on lyönyt läpi ja vertaansa vailla olevat tuotteemme edustavat markkinoiden terävintä kärkeä. Aallon harjalla olisi mukava rennosti nautiskella, mutta emme ole kuitenkaan jääneet aloillemme, koska asiakkaamme ansaitsevat parasta, kehitämme jatkuvasti palvelujamme. Olemme kaikessa hiljaisuudessa valmistelleet uudistusta Digitaalinen stailaus -palveluumme. Loimme uuden sovelluksen Visignin digistailausten tilaamista varten, jonka nyt ylpeänä esittelemme.

 

Tilaussovellus
DigistailausApp on ketterä, selkeä ja virtaviivainen. Sovellus sisältää uusia valinnan mahdollisuuksia. Vapaasti valittavat ennalta suunnitellut kalustekokonaisuudet, uudet tyylisuunnat ja uusi mobiilioptimoitu käyttöliittymä vievät käyttäjäkokemuksen aivan uudelle tasolle. Nyt voit vaikuttaa stailauksen lopputulokseen uusilla tavoilla. Sovellus mahdollistaa stailattavien kuvien ottamisen samalla kertaa, kun käytät sovellusta mobiililaitteella. Uusimpien älypuhelimien kamerat ovat niin laadukkaita, että ei ole välttämätöntä tilata erikseen valokuvausta. Jos kamera pysyy kädessä ja on yhtään silmää valokuvaukselle, on aivan mahdollista ottaa stailattavat kuvat sovellusta käyttämällä, kun käy kohteessa ensimmäistä kertaa ja tehdä tilaus. Voit säästää paljon aikaa ja rahaa.
Emme kuitenkaan ole muuttaneet aivan kaikkea. Voit edelleen tilata tutut Basic- ja Premium-stailaukset tyhjään huoneistoon, kuten kaikkia muitakin vanhoja tuttuja digistailaustuotteita. Olemme vain parantaneet käyttäjäkokemusta ja tuoneet lisää ominaisuuksia ja mahdollisuuksia.


Kalustekokonaisuudet
Toisinaan tilaajalla on selkeä visio halutusta stailauksesta ja tyylistä, ja hän saattaa olla eri mieltä joistain toimitetun digistailauksen yksityiskohdista. Tästä syystä p
äätimme tuoda tilaussovellukseemme ominaisuuden, jonka myötä on mahdollista jo tilausvaiheessa valita erilaisista kalustekokonaisuuksista itselleen mieleisen käytettäväksi kohteensa stailauksessa. Uudet kalustekokonaisuudet on suunnitellut Staileria Helsinki Oy :n perustajajäsenet Riina Ahtola, Elina Rajamäki ja Heli Virtanen. Visignin ja Staileria Helsingin yhteistyö alkoi muissa merkeissä pari vuotta sitten. Kutsuimme Stailerian perustajat mukaan, koska halusimme tuoda uudenlaista näkemystä uudistetun palvelumme kehittämiseen ja tarjota uudenlaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja asiakkaillemme.


IMG_8870-1

Staileria Helsinki Oy
Staileria on reilut kaksi vuotta sitten perustettu stailauspalveluja tarjoava yritys, joka toimii pk-seudulla. Stailerian perustivat kolme yrittäjää, joita yhdisti sisustussuunnittelijan tausta ja ajatus auttaa kiinteistönvälittäjiä työssään kotien myyntistailausten avulla. Perustaja-stailaajien lisäksi Staileria Helsingissä on useita freelancer-stailaajia, jotka kaikki ovat koulutettuja sisustussuunnittelijoita tai visualisteja sekä kokeneita ammattilaisia sisustuksen saralla.
Myyntistailausten lisäksi Riina suunnittelee kotien sisustuksia, luennoi sisustusalan opiskelijoille, ja lisäksi kirjoittaa sisustustoimittajana artikkeleita lehtiin sekä toimii sisustustuottajana tv-tuotannossa. Elina on suunnitellut yksityiskoteja keskittyen suurimmaksi osaksi uudiskohdesuunnitteluun sekä laajempiin saneerauskohteisiin.  Lisäksi hän toimii kiinteistönvälittäjänä. Heli on suunnitellut pääosin koteja ja toimistokohteita, ja suunnittelutyön ohessa hän tekee myös viestintä- ja PR-töitä yritysasiakkailleen.

Entä miten digistailaus on koettu stailaamisen ammattilaisten näkökulmasta ja miltä tällainen yhteistyö Visignin kanssa on maistunut?


urbaani_olohuone


Visign: "Miten digistailaus on näyttäytynyt teille suhteessa työhönne stailaajina?"

Staileria Helsinki: "Digistailausten suunnittelussa mennään enemmän sisustussuunittelun puolelle kuin perinteisessä myyntistailauksessa, sillä kaluste-, tekstiili- ja valaisinvaihtoehtoja on käytettävissä enemmän kuin paikan päällä kohteessa tapahtuvassa stailauksessa. Sen vuoksi stailauksessa pystytään toteuttamaan helposti erilaisia sisustustyylejä, joilla digistailattavaan asuntoon valitaan tyyliltään juuri kyseiseen asuntoon ja sen tyyliin sopiva sisustus.
Digistailausten kanssa työskentely on ollut kivaa vaihtelua muille projekteille. Digistailatun kohteen näkee nopeasti valmiina, mikä poikkeaa tavallisista suunnitteluprojekteista. Viimeistellyn lopputuloksen näkeminen on aina palkitsevaa."


skandi_parveke


Visign: "Miten koette Visignin digistailausten tuottajana ja yhteistyökumppanina?"

Staileria Helsinki: "Visign on alan edelläkävijä Suomessa, palveluja halutaan jatkuvasti kehittää, tiimi on asiantunteva ja stailausten laatu on tasokasta. Sisustussuunnittelun tuominen digitaalisiin stailauksiin ja suunnittelijoiden käyttäminen, tuo visuaalisuuteen monipuolisuutta ja vaihtelevuutta. Visignin uusi DigistailausApp on varmasti tilausta helpottava ja hyvä lisä kaikille palvelua käyttäville.
Yhteistyö oli kaikin puolin mukavaa ja inspiroivaa. Oli mielenkiintoista yhdistää stailaajan ja sisustussuunnittelijan ammattitaito virtuaalitilojen luomiseen.


urbaani_makuuhuone


Visign: "Miten live-stailaaminen ja digistailaaminen sopivat samalle markkinalle?"

Staileria Helsinki: "Livestailaus on paikallaan, kun halutaan nopeasti stailata kuvauksen yhteydessä, tai stailattavaa ei ole niin paljon. Pienillä asioilla, kuten tekstiileillä ja sisustusesineillä, saadaan kuvaan luotua estetiikkaa ja tunnelmaa. Tilojen ollessa täysin tyhjiä tai remontoitavia, on mahdollisesti syytä digistailata, koska livestailaaminen tuolloin on raskas projekti, ja vaatii paljon kalustusta. Nämä kaksi yhdistämällä, esimerkiksi stailaamalla olohuoneen ja makuuhuoneet virtuaalisesti, keittiön ja kylpyhuoneet livenä, saadaan mahdollisesti lopputulokseltaan paras ja kustannustehokkain ratkaisu.
Digistailatuista kuvista on hyvä muistaa, että vaikka kalustukset ja tilat ovat kuvitteellisia, niin kaikki on toteutettavissa myös livenä. Kalusteiden ja esineiden mittasuhteet ovat todellisia, ja näin ollen digistailatusta tilasta saa hyvin totuudenmukaisen kuvan. Tilan hahmottaminen helpottuu, kun katseltavana ei ole vain tyhjiä seiniä – tai vaihtoehtoisesti digistailaus avaa silmät vanhan sisustuksen uusimiselle."

urbaani_keittiö


Tilaaminen
Uudet kalustekokonaisuudet ovat käytettävissä kaikissa muissa tuotteissa, paitsi Basic-stailauksissa tyhjiin huoneistoihin. Julkaisemme uuden sovelluksen Stailerian suunnittelemiin kalustekokonaisuuksiin pohjautuen, mutta tulemme jatkossa lisäämään uusia kalustekokonaisuuksia DigistailausApp:n kategorioihin. Löydät uuden sovelluksen tuttuun tapaan kolmesta kohdasta kotisivultamme. Päävalikosta: KIRJAUDU > Digitaalinen stailaus, PALVELUT > Digitaalinen stailaus > TILAA ja sivuston alavalikosta: TILAUSPALVELUT > Digitaalinen stailaus. Tilaaminen on vaivatonta ja helppoa. Suosittelemmekin vahvasti käyttämään tätä tilauksia tehdessä, sillä sovellus lähettää ilmoituksen koko tiimillemme ja näin ollen tekee tilauksen käsittelystä tehokkaampaa, kuin sähköpostitse yksittäiseltä työntekijältämme tilaaminen voi olla.

Ota yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja DigistailausApp:sta!

Parhain terveisin,
Atro Linnavirta
Art Director
Visign

Email: atro@visign.fi
 

Topics: kiinteistönvälitys, myyntistailaus, valokuvaus, kiinteistönvälittäjä, stailaus, virtuaalikalustus

Related posts

Visign siirtynyt takaisin pohjoismaiseen omistukseen