Blogi

Asuntosalkunrakentaja hakee tehokkuutta yrittämisen arkeen

Atro Linnavirta

Visign on täällä teitä varten. Tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa. Yksi niistä on Sibvest Oy, joka toimii asuntosalkunrakentaja.fi -sivuston taustalla. He ottivat meihin yhteyttä toiveella saada julkaista asiakaskokemus blogissamme:

"Hei, 

olen Pekka Väänänen, asuntosalkunrakentaja.fi -sivuston perustaja. Työskentelen sivuston taustalla toimivassa kiinteistösijoittamiseen erikoistuneessa perheyrityksessämme Sibvest Oy:ssä.

Nautin yrittämisestä ja siitä, että voin toteuttaa asioita itse määrittelemässäni tahdissa ja kiinnostavien asioiden parissa. Meillä otetaan kaikki mahdollinen hyöty irti nykypäivän arkea helpottavista digitaalisista ratkaisuista, jonka myötä työmme on lähes täysin paikasta riippumatonta. Kaikki viisi työntekijäämme toimiikin omista kotitoimistoistaan käsin.

Yrittäminen on ongelmanratkaisua ja jatkuvaa priorisointia. Joka päivä täytyy miettiä, että mitkä ovat päivän tärkeimmät tehtävät, joihin keskittyä ja mitkä asiat voi jättää vähemmälle huomiolle. Yrittäjän tulisi aina pyrkiä käyttämään aikansa tuottavimpaan työhön, siihen minkä parhaiten osaa eli yrityksen kehittämiseen.

Tykkään itse jatkuvasti miettiä, että miten saisin erilaiset rutiiniasiat hoidettua mahdollisimman tehokkaasti ja vaivattomasti niin, että tärkeimmille asioille jää enemmän aikaa. Meillä esimerkiksi seuraajamäärän kasvattaminen on lähes kokonaan automatisoitua Googlen ja sähköpostiohejlman avulla. Tehokkuutta olemme hakeneet myös asiakasmuistamisiin, sillä kumppanimme toimittaa laatukahvit asiakkaiden kotiovelle sujuvasti excel-listauksemme perusteella.

Pohjakuvat nopeasti pienellä vaivalla
Vastaan meillä myytävien sijoitusasuntokohteiden myyntimateriaalien tekemisestä. Tämäkin on monivaiheinen prosessi, pohjakuvien tilaaminen on yksi osa kokonaisuutta. Kun ostamme kerrostalokohteen, saamme useinmiten myyjältä ehkä vain alkuperäiset kerrospohjapiirustukset, jotka eivät ole riittäviä myyntiesitteisiimme. Tällöin tilaan pohjakuvat Visign pohjakuvat -palvelun avulla.

Stepit ovat seuraavat:
1. Leikkaan Windowsin kuvakaappaustyökalulla kerrospohjasta halutun asunnon pohjan ja tallennan sen tiedostoksi
2. Kirjaudun visign.fi-palveluun, syötän asunnon osoitetiedot ja liitän tiedoston
3. Klikkaan Lähetä tilaus -nappia

Tilaamiseen menee aikaa vain muutamia minuutteja per asuntopohja ja tiedän, että noin tunnin tai parin sisällä tilauksesta valmiit pohjakuvat löytyvät sähköpostistani. Prosessi on erittäin sujuva ja helpottaa arkeamme huomattavasti. Aikaa ei mene maksamiseenkaan vaan lasku tulee aikanaan perässä.

Ettei menisi pelkäksi kehumiseksi, tilatussa pohjakuvassa on pari kertaa ollut virhe, olisiko ikkuna ollut vähän väärässä paikassa. Tämäkään ei ole ongelma sillä asian saa korjattua klikkaamalla Tee korjauspyyntö -nappia ja kirjoittamalla mikä pohjakuvassa on pielessä. Korjattu versio tulee sähköpostiin myös nopeasti.

Muista Visignin palveluista en osaa sanoa, koska niistä meillä ei ole vielä kokemusta, mutta etenkin digitaalinen stailaus voisi tulla meillä kyseeseen esimerkiksi myytävän kohteemme mahdollisiin tyhjiin asuntoihin. Referenssikuvien perusteella digistailaus on aidon näköinen ja tekee asunnosta ehdottamasti houkuttelevamman. Myös visualisoinnit-palvelut voisi olla hyödyksi tulevien uudiskohteidemme havainnekuvissa. Tulemme varmasti jatkossa kokeilemaan myös näitä Visignin palveluita.

Kannatan ehdottomasti tällaisia palveluita, jotka ovat laadukkaita, tarjoavat nopeaa palvelua ja ennen kaikkea tuovat helppoutta ja ajansäästöä asiakkaille. Kiitos!"

Pekka Väänänen
asuntosalkunrakentaja.fi
Sibvest Oy

Topics: kiinteistönvälitys, myyntistailaus, pohjakuva, valokuvaus, kiinteistönvälittäjä, stailaus, virtuaalikalustus

Related posts

Visign siirtynyt takaisin pohjoismaiseen omistukseen