Blogi

3D-Asuntohakemisto – rajoittamaton näyttö kohteessasi 24/7

Atro Linnavirta

Haluamme esitellä tuoteperheemme uusimman tuotteen: 3D-visualisointikonseptin, jota kutsumme Asuntohakemistoksi. Tämän mullistavan työkalun avulla vasta rakenteilla olevaan uudiskohteeseen on mahdollista tutustua kattavasti ja hahmottaa kokonaisuus niin sisältä kuin ulkoa. Rakennuksen – tai rakennusten – jokaisen kerroksen jokaiseen asuntoon voi astua sisään, nähdä miten asunnot sijoittuvat taloyhtiössä, minkälainen pihapiiri talossa on, minkälaiseen ympäristöön kohde sijoittuu, käydä parvekkeella ja vertailla tarjolla olevia asuntoja ja eri puolilla avautuvia maisemia.

360-panoraamakuva


Visignin Asuntohakemistossa
on kehittyneet haku- ja rajaustoiminnot, joiden avulla ostaja voi näppärästi määrittää omaan tilanteeseen sopivat reunaehdot ja kartoittaa niihin sopivat tarjolla olevat vaihtoehdot kohteesta. Värilliset layerit asuntojen päällä kertovat suoralta kädeltä mikä kyseisten asuntojen status sillä hetkellä on;  ostaja voi lisäksi "tykätä" potentiaalisista asunnoista tarjolla olevia vaihtoehtoja silmäillessään ja mennä sitten vertailemaan suosikkejaan Vertaa-valikkoon. Kun sopiva asunto on löytynyt, sen myynnistä vastaava taho on ostajan tavoitettavissa vaivattomasti samasta näkymästä vain yhden klikkauksen päässä.

Näyttökuva 2021-3-1 kello 9.30.20

Näyttökuva 2021-3-1 kello 9.33.00


Asuntohakemisto voidaan kytkeä rakennuttajan omaan järjestelmään API-rajapinnan kautta. Tämä mahdollistaa myytävien asuntojen hintatietojen ja varaustilanteen ajantasaisen ylläpidon  vaivattomasti asuntohakemistossa. Jos rajapintaa ei ole tarjolla, sama voidaan toteuttaa lisäpalveluna erillisen ohjauspaneelin kautta, josta voit lisäksi seurata kävijädataa kerros- ja asuntokohtaisesti.

 

Vallitsevien poikkeusolojen ja rajoitustoimien takia asuntojen yhteisnäyttöjen järjestäminen lakkasi miltei kokonaan. Kysymme: miltä kuulostaa kaikille avoin, jatkuva, täysin turvallinen ja rajoittamaton asuntojen näyttö kohteessasi ympäri vuorokauden joka päivä? Entä se, että potentiaaliset ostajat voisivat tutustua hankkeeseenne mukavasti ja turvallisesti kotisohvalta, silloin kuin heille parhaiten sopii? Asuntohakemisto on ratkaisu: sen avulla rakennuttaja pystyy käynnistämään kohteestaan ennennäkemättömän tehokkaan markkinointi- ja myyntityön ennen kuin yhtään seinää on pystyssä.
Asuntohakemiston kaltainen uudiskohteiden markkinointi on Pohjoismaissa ja Euroopassa kasvavassa suosiossa ja pikkuhiljaa rantautumassa myös Suomeen. Visign on ensimmäisten joukossa tuomassa tätä uutta mullistavaa visualisointikonseptia Suomeen.Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat henkilökohtaisemman esittelyn ja kenties tarjouksen Asuntohakemistosta; Visign on täällä teitä varten! Meiltä saa kaiken kiinteistöjen markkinointiin tarvittavan visuaalisen aineiston saman katon alta.

Yhteistyöterveisin,
Atro Linnavirta
Art Director
Visign
Topics: kiinteistönvälitys, asunnon myynti, virtuaalikalustus, ennakkomarkkinointi, uudiskohde, visualisointi

Related posts

Pohjakuva kaupan päälle digistailaustilauksiin!