Blogi

CubiCasa ja Virtual Design ovat yhdistyneet. Uuden palvelun nimi on Visign.

Jarmo Lumpus

Yhdistimme voimamme, jotta kiinteistönvälittäjillä olisi vihdoinkin palvelu minkä kautta saa kaikki kiinteistönvälittäjän tarvitsemat visualisoinnit. Visign tarjoaa pohjakuvat, valokuvauksen, digitaalisen stailauksen, tilaesittelyt ja uudiskohteiden visualisoinnit yhden luukun periaatteella. Keskittäminen tuo välittäjän työhön tehokkuutta ja säästää aikaa ja rahaa.

Visignin päätehtävä on auttaa kiinteistönvälittäjiä luomaan raikas ensivaikutelma asunnon myyntiin ja markkinointiin. Haluamme tehdä sen mahdollisimman helpoksi tuomalla kaikki välittäjän tarvitsemat visuaaliset palvelut yhden toimijan, verkkosivun ja asiakaspalvelun alle.

Uudet toimeksiannot kuormittavat merkittävästi, kun tehtäviä ja tekemistä pilkotaan moneen eri osaan ja paikkaan. Aikaa kuluu turhiin asioihin ja työn laatu voi kärsiä. Kaikki turha ajankäyttö on pois uusien asiakkaiden hankkimisesta tai jälkimarkkinoinnin hoitamisesta. Vuosien kokemus yhteistyöstä kiinteistönvälittäjien kanssa on opettanut meille sen, että palvelut halutaan mieluiten yhdeltä toimijalta, yhdestä paikasta.

Visualisoinnit raikkaan ensivaikutelman luomisessa ovat tärkeässä roolissa ja niiden merkitys korostuu yhä enemmän tulevaisuudessa. Asuntojen etsiminen on siirtynyt verkkoon ja älypuhelimiin, joka luo enemmän painetta siihen miltä myyntikohde näyttää ruudulla. Kiinteistönvälittäjät ovat yhtä mieltä: “Ostajat tekevät ennakkovalinnan verkossa!”. On kiistämättömän selvää, että ensivaikutelman on oltava kunnossa, jotta välittäjä saa mahdollisimman paljon yhteydenottoja ja uusia toimeksiantoja.

Visignin arvomaailma perustuu kolmeen perusasiaan:

  • Raikas ja kaunis ensivaikutelma
  • Laadukas ja tehokas palvelu
  • Asiakaslähtöinen ja omistautunut tiimi

CubiCasan ja Virtual Designin yhdistyminen on tuonut alan parhaat osaajat samaan tiimiin. Visignilta saat seuraavat palvelut:

  • Maailman parhaat pohjakuvat sinun brändillä ja tyylillä. Pohjakuvien keskimääräinen toimitusaika arkisin alle 2 tuntia! Suomenkieliseen asiakaspalveluun voit olla yhteydessä puhelimella, sähköpostilla tai chatilla.
  • Ammattimaista valokuvausta tarjolla kaikissa isoimmissa kaupungeissa yhteistyökumppanimme Zentuvon kautta.
  • Digitaalinen stailaus on helpoin, nopein ja edullisin tapa hoitaa myyntistailaus. Toimii hyvin sekä tyhjiin että kalustettuihin asuntoihin.
  • Tilaesittely on täydellinen palvelupaketti toimi- ja liiketilojen myyntiin ja markkinointiin.
  • Uudiskohteiden visualisointiin saat meiltä valokuvan tarkat stillkuvat, animaatiot, Virtual Reality sekä muut interaktiiviset esitykset.

Tuomme kaikki palvelut nyt yhdelle verkkosivulle: visign.fi. Tilauspalveluiden osalta toimimme vielä vanhoilla palveluilla, minne pääset kätevästi visign.fi sivun kautta. Klikkaa oikealta ylhäältä “KIRJAUDU”.

Sopimushinnat eivät muutu tämän yhdistymisen tuloksena. Kaikilla palveluilla on ihan samat hinnat kuin ennenkin. Tilauspalvelut ja tunnukset säilyvät toistaiseksi aivan samoina, pääset eri tilauspalveluihin Visign.fi sivuilta. Eri palveluiden hinnoista saat lisätietoa täältä: usein kysyttyä

CubiCasa jatkaa Visignin emoyhtiönä ja keskittyy pääasiassa ulkomaan liiketoimintaan. Virtual Design liiketoiminnallisena brändinä lopetetaan ja sen tilalle tulee siis Visign.

Kysy lisää palveluistamme: myynti@visign.fi

Asiakaspalvelumme palvelee teitä 09 562 6505 ja asiakaspalvelu@visign.fi. Kokeile myös chat-palveluamme, joka toimii verkkosivuillamme (ikoni oikealla alhaalla).

Topics: kiinteistönvälitys, myyntistailaus, asunnon myynti, kiinteistökauppa, tilaesittely, pohjakuva, valokuvaus

Related posts

Pohjakuva kaupan päälle digistailaustilauksiin!