top of page

Visign on siirtynyt takaisin pohjoismaiseen omistukseen

Visign on toiminut kiinteistö- ja asuntomarkkinoinnin uranuurtajana Suomessa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yritys tuottaa markkinointikuvia ja videoita kiinteistövälitystoimistoille, rakennusyrityksille jakiinteistökehittäjille ympäri maata. Visignin palveluihin kuuluvat valokuvaus, 3D-visualisoinnit japohjapiirrokset sekä asuntoihin että toimitiloihin.

Vuonna 2018 oululainen kiinteistöteknologiayhtiö CubiCasa osti Visignin, ja se liittyi osaksi amerikkalaistakiinteistövaluaatiojättiläistä Clear Capitalia vuonna 2021. Nyt Visign on ostettu takaisin sen johtoryhmän,perustajan ja toimitusjohtajan Jani Hyytiäisen ja taiteellisen johtajan Atro Linnavirran toimesta yhdessäruotsalaisen yrityksen Husfoton kanssa. Kauppahintaa ei julkaisteta.

Perustaja ja toimitusjohtaja Jani Hyytiäinen ja luova johtaja Atro Linnavirta ryhtyivät osakkaiksi ruotsalaisen Husfoton kanssa.


"Olemme kiitollisia entisille omistajillemme upeasta yhteisestä matkasta, ja odotamme nyt innolla seuraavaa lukua Visignin historiassa. Husfoton avulla haluamme luoda uudenlaisen yhteisön valokuvaajille Suomessa.”,

sanoo Visignin toimitusjohtaja Jani Hyytiäinen. Husfoto on Ruotsin johtava kiinteistövalokuvaajien toimisto. Sen yli 170 ammattivalokuvaajaa Ruotsissa ja Norjassa kuvittaa yli kolmasosan kaikista asuntoilmoituksista Ruotsissa. Yhtiö etsi kumppania Suomen markkinoilla. "Visignin tiimi sopii täydellisesti yhteen Husfoton kanssa, ja meillä on yhteinen näkemys Suomen markkinoista. Tavoitteenamme on antaa valokuvaajille mahdollisuus ansaita hyvin ja tarjota laadukkaita visuaalisia ratkaisuja mittakaavassa.”,

sanoo Husfoto Groupin toimitusjohtaja Fredrik Lindström. Husfoton kumppanina Visign tulee hyödyntämään aivan uusia työkaluja ja oivalluksia palveluidensa tuottamisessa Suomen markkinoille. Visign jatkaa omana brändinä. Visign julkaisee kevään aikana uuden kuvauspalvelun asiakkailleen ja agentuurin valokuvaajille. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan tästä lisää, niin ota rohkeasti yhteyttä – kerromme mielellämme lisää tästä ja myös siitä miten se voisi palvella juuri sinun tarpeitasi tai liiketoimintaasi.


Parhain terveisin,

Visign-tiimi

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page