top of page
Visign Studio_Visualisointikuva_As Oy Kauniasten Unelma_T2H

Uusi entistä parempi Visign
on täällä teitä varten

Visign on ollut suomalaisen kiinteistömarkkinoinnin media-alan uranuurtaja yli kahden kymmenen vuoden ajan. Olemme olleet mukana luomassa perustaa sille visuaalisuudelle, jota tänään näemme kiinteistömarkkinoinnissa. Muutama vuosi sitten yhdistimme voimamme oululaisen CubiCasan kanssa ja pian sen jälkeen tulimme osaksi amerikkalaista kiinteistövaluaatiojättiläistä Clear Capitalia. Yhteinen matkamme on ollut antoisa, mutta nyt on aika seistä jälleen omilla jaloillamme.

Vuoden 2024 alusta alkaen meillä on sekä uusia että vanhoja omistajia. Visignia johtavat nyt perustajamme ja toimitusjohtajamme Jani Hyytiäinen ja taiteellinen johtajamme Atro Linnavirta. Lisäksi meillä on uusi kumppanuus Ruotsin johtavan kiinteistövalokuvaajien agentuurin, Husfoton, kanssa. Yhdessä voimme tarjota kaikki tarvitsemasi visualisointipalvelut STUDIO:stamme sekä maailmanluokan kiinteistökuvauspalvelut AGENCY:n puolelta.

Visign Studio_Visualisointikuva_As Oy Kauniasten Unelma_T2H

Mitä VISIGN tekee?

Visign on kattava palvelu rakennusyhtiöille, kiinteistökehittäjille ja kiinteistönvälittäjille. Meiltä saa kaiken kuvallisen materiaalin, mitä tarvitaan asunnon tai muun tilan myyntiin tai vuokraukseen, kaikki saman katon alla. Tarjoamme yksinkertaisesti kaiken mitä tarvitset kiinteistön esittelyyn, oli se sitten suunnitteilla tai valmiina.

Kiinnostaako valokuvaus?

Kiitos paljon!

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 09 562 6505  |  asiakaspalvelu@visign.fi

 

Myynti: 050 331 1107  |  myynti@visign.fi

 

Henkilöstö: etunimi@visign.fi

Laskutus

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

 

Verkkolaskut

Operaattori Operaattoritunnus Verkkolaskuosoite

Operaattori: Apix Messaging Oy ⎮ Operaattoritunnus: 003723327487 ⎮ Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003720561892

 

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut.

 

Ostolaskujen skannauspalvelun osoite

Visign (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS

 

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.

 

Visignin sähköpostiskannauksen osoite

003720561892@procountor.apix.fi

bottom of page