top of page

Asuntohakemisto

Haluamme esitellä tuoteperheemme uusimman tuotteen: 3D-visualisointikonseptin, jota kutsumme Asuntohakemisto. Tämän mullistavan työkalun avulla vasta rakenteilla olevaan uudiskohteeseen on mahdollista tutustua kattavasti ja hahmottaa kokonaisuus niin sisältä kuin ulkoa. Rakennuksen – tai rakennusten – jokaisen kerroksen jokaiseen asuntoon voi astua sisään, nähdä miten asunnot sijoittuvat taloyhtiössä, minkälainen pihapiiri talossa on, minkälaiseen ympäristöön kohde sijoittuu, käydä parvekkeella ja vertailla tarjolla olevia asuntoja ja eri puolilla avautuvia maisemia.

Visign Studion Asuntohakemistossa on kehittyneet haku- ja rajaustoiminnot, joiden avulla ostaja voi näppärästi määrittää omaan tilanteeseen sopivat reunaehdot ja kartoittaa niihin sopivat tarjolla olevat vaihtoehdot kohteesta. Värilliset layerit asuntojen päällä kertovat suoralta kädeltä mikä kyseisten asuntojen status sillä hetkellä on;  ostaja voi lisäksi "tykätä" potentiaalisista asunnoista tarjolla olevia vaihtoehtoja silmäillessään ja mennä sitten vertailemaan suosikkejaan Vertaa-valikkoon. Kun sopiva asunto on löytynyt, sen myynnistä vastaava taho on ostajan tavoitettavissa vaivattomasti samasta näkymästä vain yhden klikkauksen päässä.

Asuntohakemisto voidaan kytkeä rakennuttajan omaan järjestelmään API-rajapinnan kautta. Tämä mahdollistaa myytävien asuntojen hintatietojen ja varaustilanteen ajantasaisen ylläpidon  vaivattomasti asuntohakemistossa. Jos rajapintaa ei ole tarjolla, sama voidaan toteuttaa lisäpalveluna erillisen ohjauspaneelin kautta, josta voit lisäksi seurata kävijädataa kerros- ja asuntokohtaisesti.

Miltä kuulostaa kaikille avoin, jatkuva ja rajoittamaton asuntojen näyttö kohteessasi ympäri vuorokauden joka päivä? Entä se, että potentiaaliset ostajat voisivat tutustua hankkeeseenne mukavasti kotisohvalta tai ulkomaan reissuilta, silloin kuin heille parhaiten sopii? Asuntohakemisto on ratkaisu: sen avulla rakennuttaja pystyy käynnistämään kohteestaan ennennäkemättömän tehokkaan markkinointi- ja myyntityön ennen kuin yhtään seinää on pystyssä.

Asuntohakemiston kaltainen uudiskohteiden markkinointi on pohjoismaissa ja Euroopassa kasvavassa suosiossa ja pikkuhiljaa rantautumassa myös Suomeen. Visign Studio on ollut ensimmäisenä tuomassa tätä uutta mullistavaa visualisointikonseptia Suomeen. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat henkilökohtaisemman esittelyn ja kenties tarjouksen Asuntohakemistosta.

Kiinnostaako Visualisoinnit?

Kiitos paljon!

bottom of page