top of page

VR/360°-visualisoinnit

Uppoudu korkealaatuisten 3D-visualisoitujen virtuaalisten tilojen maailmaan Visign Studion tarjoamien palveluiden avulla. Tuotamme valokuvantarkkoja 360°-visualisointikuvia sekä ensiluokkaista VR 360°-virtuaalikierrosten luontipalvelua arkkitehtuuritoimistoille, sisustussuunnittelijoille, rakennusyrityksille, kiinteistökehittäjille ja kiinteistönvälittäjille.

Koe upeat VR 360° esityksemme ja tutki kohteista ikään kuin olisit paikan päällä. Visign Studio yhdistää huipputeknologian ja lahjakkaat 3D-taiteilijat luodakseen fotorealistisia visualisointeja, jotka takaavat jokaisen yksityiskohdan ja tekstuurin selkeän havaitsemisen.

 

360°-virtuaalikierrokset tarjoavat vuorovaikutteisia elämyksiä kohderyhmille. Koe ainutlaatuiset interaktiiviset kokemukset 360°-virtuaalikierroksillamme, jotka tarjoavat kattavan näkymän kohteista. Kolmiulotteisen visualisoinnin ansiosta voit tutkia tiloja monipuolisesti ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Visign Studion 360°-visualisoinnit sopivat kaikenlaisiin kohteisiin. Kuvapisteitä voi sijoittaa sekä sisä, että ulkotiloihin, ja ne renderöidään 360°-katselusoftaan sopiviksi tarjoten suurta lisäarvoa. Yksi renderöity kuva kattaa koko tilan joka suuntaan katsottuna, mahdollistaen vapaan kääntelyn, liikkumisen kuvapisteiden välillä, zoomauksen ja sisätilojen materiaalivaihtoehtojen kokeilun.

Kiinnostaako Visualisoinnit?

Kiitos paljon!

bottom of page