top of page

Valokuvantarkat 3D-visualisoinnit helpottavat kiinteistöjen markkinointia, myyntiä ja vuokrausta


3D-visualisoitu ulkokuva. Projekti: As Oy Helsingin Brygga, Westpro CC Oy


Arkkitehtoniset 3D-visualisoinnit: Katsaus upeaan virtuaalitodellisuuteen

Oletko koskaan unelmoinut siitä, että voisit nähdä rakennusprojektisi valmiina ennen kuin ensimmäinenkaan tiili on ladottu? Arkkitehtoniset 3D-visualisoinnit tekevät tästä unelmasta totta tarjoamalla fotorealistisen kuvan tulevista rakennuksista ja tiloista ennen niiden rakentamista. Visign Studio on edelläkävijä 3D-visualisointien alalla tarjoten korkealaatuisia palveluita arkkitehtuuritoimistoille, sisustussuunnittelijoille, rakennusyrityksille, kiinteistökehittäjille ja kiinteistöjen välitystoimistoille Suomen markkinoilla. Käyttämämme huippulaatuinen teknologia mahdollistaa fotorealististen kuvien ja videoiden luomisen, joiden avulla voit kokea jokaisen yksityiskohdan ja tekstuurin poikkeuksellisen selkeästi ja realistisesti. 3D-visualisoidut still-kuvat ovat ylivoimaisesti suosituin tuote kiinteistöjen markkinoinnissa. Ne mahdollistavat näyttävien markkinointikuvien saamisen, ennen kuin kohde on valokuvattavassa kunnossa. Seuraamalla tarkasti arkkitehdin piirustuksia ja materiaalilistoja kuvista saadaan hyvinkin todellisuutta vastaavat ja käyttökelpoiset vastuullisen markkinoinnin kontekstissa. Nykyteknologiaa käyttämällä jopa auringonvalon suunta voidaan laskea tarkasti kuvaamaan kohteen todellisen sijainnin ja kuvissa kuvatun vuodenajan valaistusta, jolloin ei jää epäselväksi, että paistaako aurinko kohteessa todella, kuten kuviin on kuvattu.


3D-visualisoitu siäkuva. Projekti: As Oy Kauniaisten Haave, T2H

360° Virtuaalikierrokset

Perinteisten visualisointikuvien sijaan voit harkita myös teettää kohteestasi vangitsevan virtuaaliesittelyn Visign Studion upeiden VR 360° esitysten avulla. VR-tilassa voit tutkia niitä kuin olisit paikan päällä. 360 asteen kierros antaa asiakkaillesi mahdollisuuden kokea kiinteistöt ja muut paikat vuorovaikutteisesti. Virtuaalisen 360° kierroksen luomiseksi mallinnamme kohteesi valokuvan tarkasti, kuten still-visualisointikuvissakin, mutta renderöimme erityiset VR 360°-kuvat, jotka syötämme VR 360°-kuvien katselusoftaan serverillämme, jonka jälkeen toimitamme esityksen asiakkaalle linkkinä, jonka asiakas voi integroida sivustolleen. VR 360°-softa mahdollistaa kolmiulotteisen kuljettavuuden kuvapisteiden välillä. Luotu katselukokemus mahdollistaa kokijalle kattavan käsityksen kohteesta ja tukee tietoon perustuvia valistuneita päätöksiä.

 VR 360°-esitys, jossa voi liikkua kuvapisteiden välillä ja tutkia erilaisia tarjolla olevia sisätilan materiaalivaihtoehtoja

Arkkitehtoniset 3D-animaatiot

Visign Studio tuottaa myös korkealaatuisia arkkitehtonisia 3D-animaatioita, jotka tuovat suunnitelmasi eloon dynaamisesti ja vaikuttavasti. Animaatiot tarjoavat mahdollisuuden esitellä tilojen ulko- ja sisäpuolen yksityiskohtaisesti ja elävästi, mikä auttaa asiakkaita ymmärtämään suunnitelmasi kokonaisvaltaisesti ja innostumaan hankkeen potentiaalista. Animaatioiden tuotanto on suurelta osin samankaltainen kuin still-visualisointien tai  VR 360°-esitysten, mutta nyt ei luoda kuvakulmia tai kuvapisteitä, vaan kamera-ajoa, joka voi olla sisätiloista, ulkotiloista tai molemmista. Animaatioon voidaan yhdistää still-kuvia, muita videoklippejä, infografiikoita ja liikkuvia animoituja grafiikoita.

3D-animaatio. Projekti: As Oy Espoon Herkko & Hurmaus, T2H

Yhteenveto

Luomme kiinteistöistä todellisia unelmia! Arkkitehtoniset 3D-visualisoinnit ovat voimakas työkalu, joka auttaa ammattilaisia ja asiakkaita näkemään tulevat tilat elävästi ennen niiden rakentamista. Visign Studio tarjoaa korkealaatuisia 3D-visualisointipalveluita, jotka auttavat sinua tuomaan suunnitelmasi eloon ja saamaan asiakkaasi vakuuttuneiksi hankkeesi potentiaalista. Ota yhteyttä jo tänään, niin viedään kohteesi markkinointi uudelle tasolle huippulaadukkaiden valokuvantarkkojen arkkitehtonisten 3D-visualisointien avulla. Parhain terveisin, Visign-tiimi

Comments


bottom of page