VISIGN BLOG

Premium-visualisoinnit Visignilta

Atro Linnavirta

Premium-visualisoinnit valtaavat näkyvyyttä myös Suomessa. Markkinointimateriaalien laadulla on väliä ja visualisointi on vertaansa vailla oleva tapa ennakkomarkkinoida uudiskohdetta. Kauniit fotorealistiset visualisoinnit erottuvat joukosta ja herättävät ostajan mielenkiinnon. Kattavan ja laadukkaan visualisoinnin avulla rakennuttaja pystyy tarjoamaan asiakkailleen kokemuksen kohteesta, jossa mittasuhteet, huoneiden koko, näkymät ikkunoista ja materiaalivalinnat ovat nähtävissä valokuvantarkasti. Kauppa käy tehokkaammin, kun kohteisiin on mahdollista tutustua perusteellisesti jo ennen niiden rakentamista.
Nykyteknologia mahdollistaa interaktiivisten visualisointien luomisen. Olemmekin hiljattain lisänneet tuoteperheeseemme uuden tuotteen: 3D visualisointikonseptin, jota kutsumme Asuntohakemistoksi (kokeile tuotetta tästä).


Asuntohakemiston avulla vasta rakenteilla olevaan uudiskohteeseen on mahdollista tutustua kattavasti ja hahmottaa kokonaisuus niin sisältä kuin ulkoa. Rakennuksen, tai rakennusten, jokaisen kerroksen jokaiseen asuntoon voi astua sisään, nähdä miten asunnot sijoittuvat taloyhtiössä, minkälainen pihapiiri talossa on, minkälaiseen ympäristöön kohde sijoittuu, käydä parvekkeella ja vertailla eri puolilla avautuvia maisemia. Asuntohakemisto voidaan kytkeä rakennuttajan omaan järjestelmään, mikä mahdollistaa myytävien asuntojen hintatietojen ja varaustilanteen ajantasaisen ylläpidon asuntohakemistossa.

Vallitsevien poikkeusolojen ja rajoitustoimien takia asuntojen yhteisnäyttöjen järjestäminen lakkasi käytännössä kokonaan, mikä on osaltaan vaikuttanut asuntojen myyntiin. Kysymme: miltä kuulostaa kaikille avoin, jatkuva, täysin turvallinen ja rajoittamaton asuntojen näyttö kohteessasi ympäri vuorokauden joka päivä? Entä se, jos potentiaaliset ostajat voisivat tutustua hankkeeseenne mukavasti ja turvallisesti kotisohvalta, silloin kuin heille parhaiten sopii? Asuntohakemisto on ratkaisu, sen avulla rakennuttaja pystyy käynnistämään kohteestaan ennennäkemättömän tehokkaan markkinointi- ja myyntityön ennen kuin yhtään seinää on pystyssä.
Asuntohakemiston kaltainen uudiskohteiden markkinointi on Pohjoismaissa ja Euroopassa kasvavassa suosiossa ja pikkuhiljaa rantautumassa myös Suomeen. Visign on ensimmäisten joukossa tuomassa tätä uutta mullistavaa visualisointikonseptia Suomeen.Visign on itsenäinen suomalainen palveluntarjoaja. Pystymme monipuolisesti tuottamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin sopivia visualisointeja. Meille on tärkeää tuottaa vau-elämyksiä, ja haluamme olla osana asiakkaidemme menestystarinaa. Ammattitaitoinen tiimimme rakentaa teille saumattoman visualisointikokonaisuuden, joka nostaa kohteenne markkinoinnin aivan uudelle tasolle. Mielikuvien luominen, visuaalisesti näyttävät ratkaisut, yhtenäinen brändikuva, interaktiivisuus, monipuolisuus ja joustavuus ovat niitä avainasioita, joita tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille. Tarjoamme korkealuokkaisen kokonaisuuden pohjakuvista virtuaalikalustuksiin ja visualisoinneista asuntokierroksiin. Oli kyse sitten uudiskohteen markkinoinnista tai jo olemassaolevan asunnon myymisestä, räätälöimme tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä!


Yhteistyöterveisin,
Atro Linnavirta
taiteellinen johtaja
Visign
Topics: kiinteistönvälitys, asunnon myynti, virtuaalikalustus, ennakkomarkkinointi, uudiskohde, visualisointi

Related posts

Premium-visualisoinnit Visignilta