Blogi

Digitaalinen stailaus nyt alkaen 59 € / kuva!

Atro Linnavirta

Visignin Digitaalinen stailaus (DS) -palvelu tuottaa markkinoiden laadukkainta virtuaalikalustusta. Virtuaalikalustus onkin viimein lyönyt läpi Suomen kiinteistönvälityksessä, ja tilausmäärät ovat jatkuvassa kasvussa. Volyymin kasvun myötä olemme havahtuneet asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin palvelun suhteen. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Haluamme palvella kaikenlaisia toimijoita kaikenlaisissa tarpeissa. Tästä syystä olemme uudistaneet DS-palveluamme lanseeraamalla edullisen DS Basic -tuotteen ja tarjoamalla tilaajillemme mahdollisuuden valita mieleisen sisustustyylin ennalta määritellyistä tyylisuunnista (skandinaavinen, moderni, urbaani-industrial).

Monet asiakkaistamme haluavat nopeasti virtuaalisesti kalustetun kuvan. Heille riittää, että kuvat stailataan heidän puolestaan, ja he luottavat 3D-taiteilijoidemme näkemykseen, kun taas toiset asiakkaistamme ovat vaativampia; he omaavat vahvan näkemyksen ja yksityiskohtaisia tarpeita stailauksen ja käytettävien kalusteiden suhteen. Tähän asti olemme vastanneet yhdellä ja samalla DS-tuotteella kaikenlaisten toimijoiden tarpeisiin. Nyt on tullut kuitenkin aika laajentaa palveluvalikoimaa vastaamaan useampiin tarpeisiin ja virittää hinnoittelu vastaamaan erilaisten tilauksien eteen tehdyn työn määrää.

88-25

DS Basic alkaen 59 € / kuva

DS Basic on matalan kynnyksen tuote, joka on luotu toimijoille, joille riittää, että kohteen kuvat stailataan heidän puolestaan. He luottavat 3D-taiteilijoidemme näkemykseen kuvien stailaamisessa, eivätkä omaa yksityiskohtaista tarvetta stailauksen lopputuloksen suhteen. DS Basic -tuotteessa asiakas valitsee haluamansa tyylisuunnan ja ostaa 3D-taiteilijamme näkemyksen sen toteuttamiseksi. Hintaan ei sisälly mahdollisuutta esittää muutoksia toimitettuihin kuviin, mutta mahdolliset toimittajasta johtuvat virheet korjataan aina maksutta. Kuvat tuotetaan samalla korkealla laadulla kuin Visignin DS-palvelun kuvat on tuotettu tähän asti.

vis151-2_web-1

DS Premium alkaen 99 € / kuva

DS Premium on luotu vaativan ja näkemyksellisen toimijan tarpeisiin. Premium mahdollistaa tarpeet vaikuttaa yksityiskohtaisemmin lopputulokseen. DS Premium -tuotteessa asiakas valitsee myös haluamansa tyylisuunnan. Hintaan sisältyy mahdollisuus esittää muutoksia toimitettuihin kuviin jälkeenpäin. Hintaan sisältyy mahdollisuus esittää yksityiskohtaisia toiveita käytettävistä kalusteista, joihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pitkälle. Kuvat tuotetaan entistä korkeammilla renderöintiasetuksilla ja viimeistellään täydellä jälkikäsittelyllä. DS Premium -kuvat on viritetty laadullisesti huippuunsa tuloksena entistä vaikuttavampi toteutus!

Tilaaminen on helppoa!

Voit tilata Digitaalisen stailauksen tilauslomakkeella, joka löytyy palvelun sivulta. Uudistimme lomaketta tuotevalikoiman laajentamisen myötä. Valitset samalla lomakkeella tyylisuunnan ja DS-tuotteen, johon lataat stailattavat kuvat – nyt kerralla jopa 9 kuvaa – ja referenssikuvat esimerkiksi, sekä pohjakuvan kohteesta. Lähetät lomakkeen ja saat valmistuneet kuvat nopeimmillaan jopa seuraavaksi päiväksi. Erikoistilauksissa, kuten virtuaaliremonteissa tai suuremmissa kertatilauksissa, on hyvä ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää tästäkin palvelusta!

Parhain terveisin,
Atro Linnavirta
taiteellinen johtaja
Visign
atro@visign.fi
050 919 2533

ps. Portfoliostamme näet esimerkkejä tuottamastamme laadusta.

Topics: kiinteistönvälitys, myyntistailaus, valokuvaus, kiinteistönvälittäjä, stailaus, virtuaalikalustus

Related posts

Visign siirtynyt takaisin pohjoismaiseen omistukseen