Blogi

Digitaalinen stailaus luo raikkaan ensivaikutelman

Jarmo Lumpus

Tänä päivänä asuntojen myynnissä upean ensivaikutelman luonti on erittäin suuressa roolissa. Ammattilaisen tuottamista upeista myyntikuvista on tullut standardi toimintatapa varsinkin isoimmissa kaupungeissa. Jopa 85% kohteista kuvataan ammattimaisesti ainakin pääkaupunkiseudulla ja Oulussa. Myös stailaaminen on yleistynyt, erityisesti kohteen valokuvausta varten. Stailaamisella eli sisustamisella pyritään luomaan myytävään kohteeseen tunnelma, johon potentiaalinen ostaja voi samaistua ja saada oman uuden kodin tunnetta valokuvien välityksellä. Joissakin tapauksissa stailaamiseen käytetyt kalusteet, tekstiilit ja viherkasvit jätetään asuntoon näyttöjä varten.

Stailaaminen oikeilla huonekaluilla voi olla melko työlästä, erityisesti jos kyseessä on tyhjä asunto. Kalusteiden kuljetus paikalle vaatii siihen sopivan ajoneuvon ja luonnollisesti ihmiset kantamaan sisustustavarat paikoilleen. Varsinkin tyhjien asuntojen stailaaminen tyylikkäästi ja uskottavasti vaatii paljon kalusteita. Myös kevyt stailaaminen jo kalustettuun kohteeseen vaatii sekin jonkun ihmisen paikalle valokuvaajan lisäksi. Parhaimmillaan tai pahimmillaan kohteen myyntikuvausta on järjestelemässä useita eri ihmisiä. Luonnollisesti tämä vaatii aikataulutusta monen eri osapuolen kanssa ja kustannukset voivat nousta korkeiksi.

Digitaalinen stailaaminen on helpoin, nopein ja edullisin tapa stailata myyntikohde.

Lisäksi se on ympäristöystävällisempi kuin perinteinen stailaus. Digitaalinen stailaus on käytännössä valokuvien muokkaamista. Kuviin voidaan lisätä, niistä voi poistaa tai korvata kalusteita, pintamateriaaleja, tekstiilejä, viherkasveja tai muita objekteja. Digitaalinen stailaus ratkaisee monia eri ongelmia. Tehokkaimmillaan se kuitenkin on tyhjien asuntojen sisustamisessa, tosin kuviin on mahdollista tehdä isompiakin remontteja.

 

Digitaalinen stailaus esimerkki

Yksi monista digitaalisuuden eduista on, että kohteen sisustukseksi saadaan eri tyylejä todella kätevästi. Perinteisessä stailaamisessa on todella hankala ylläpitää useita eri sisustustyylejä. Asunnot ovat erilaisia ja ne vaativat erilaisen ilmeen.  

Kuvien laatu ja autenttisuus saadaan osaavien tekijöiden toimesta erinomaiseksi. Varjojen pehmeys ja luonnollisuus ovat sitä luokkaa, että harjaantumaton silmä ei pysty erottamaan ovatko kalusteet oikeita vai ei. Digitaalisessa stailauksessa ei ole kuitenkaan tavoitteena piilottaa asumisen jälkiä, kulumia tai seinässä olevia reikiä. Myynti-ilmoitukseen voi selkeyden vuoksi laittaa sekä alkuperäinen että stailattu kuva.  

Edistyneimmät kiinteistönvälittäjät ovat ottaneet digitaalisen stailauksen käyttöönsä ja Visign voi auttaa myös sinua tai yritystäsi tuomaan raikkaan ensivaikutelman myyntikuviin nopeammin ja laadukkaammin kuin koskaan. Saat ostajat liikkeelle myös haastavimpiin kohteisiin.

Katso tunnettujen välittäjien esimerkit täältä.

Topics:

DigistailausApp - tulevaisuus on täällä!